Criar um Site Grátis Fantástico


Total de visitas: 19560
Descargar Ebooks para iPhone gratis LA CIENCIA A
Descargar Ebooks para iPhone gratis LA CIENCIA A

LA CIENCIA A TAULA de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO

Descargar Ebooks para iPhone gratis LA CIENCIA A TAULA de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO (Literatura española)

Descargar LA CIENCIA A TAULA PDF


Ficha técnica

  • LA CIENCIA A TAULA
  • FERNANDO SAPIÑA NAVARRO
  • Número de páginas: 232
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788491332633
  • Editorial: UNIVERSITAT DE VALENCIA. SERVEI DE PUBLICACIONS
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratisDescargar Ebooks para iPhone gratis LA CIENCIA A TAULA de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO (Literatura española)

Overview

El present volum recull 42 articles de Fernando Sapiña, escrits durant més de deu anys per a la revista 'Mètode', sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinària. Compta amb la col·laboració de l'artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori "Palomita de maíz", ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s'hibrida amb la seua obra.
El presente volumen recoge 42 artículos de Fernando Sapiña, escritos durante más de diez años para la revista 'Mètode', sobre los principios físicos y químicos de los alimentos y de sus elaboraciones, todos acompañados de una receta culinaria. Cuenta con la colaboración de la artista Teresa Tomás, quien, a través de su laboratorio "Palomita de maíz", ha experimentado en proyectos en los que la gastronomía se hibrida con su obra.
'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta ...

LIBROS RELACIONADOS: Download online for free Rethinking College Student Development Theory Using Critical Frameworks 9781620367643 by Elisa S. Abes, Susan R. Jones, D-L Stewart (English Edition) link, Descarga gratuita de libros de audio en alemán. UNA CUESTION PERSONAL (8ª ED.) download pdf, Descarga google books en pdf gratis HEREJES DJVU MOBI PDB pdf, Ebook for data structure free download Mindf*ck: Cambridge Analytica and the Plot to Break America 9781984854636 pdf,